Ostatnio natknąłem się na ciekawy punkt na blogu uModo o bluzach i jesiennych chłodach. Autor przekonuje, że bluza więc taki moment garderoby, który idealnie sprawdza się w tym momencie przejściowym – gdy nie istnieje dalej bardzo zimno, ale wieczory i poranki potrafią dać w kość. Zwrócono tam opinię na ostatnie, że bluzy są naprawdę uniwersalne, można je nosić zarówno na co dzień, kiedy również podczas wystąpić na zewnątrz, a wybór modeli jest na końcu szeroki, że każdy odnajdzie coś dla siebie – od prostych modeli bez kaptura, przez klasyczne kangurki, po oversize czy bluzy rozpinane.
Ciekawym materiałem istnieje też możliwość personalizacji – można zamówić bluzę z naszym nadrukiem, co robi, że stoi się ona czymś dobrze niż tylko ubraniem, i wręcz sposobem uświadamiania siebie. Autor podkreśla i jakość produktów, jakie zajmują zapewniać miłość i komfort, nawet po wielu praniach.
Zgadzam się spośród obecnym, że bluza to niecodzienne panaceum na jesień – ważna ją łatwo powiązać z kurtką i zrobić wygodną warstwę, która chroni przed chłodem. Osobiście przyciągam uwagę na skład artykułu i gramaturę, gdyż to one przyjmują, czy bluza rzeczywiście daje ciepło, czy tylko wygląda dobrze. Sam pomysł personalizacji dużo do mnie przemawia, bo sprawia, że ubranie jest oryginalne i dobrane do smaku właściciela.
Jestem ciekaw, czy bluzy z nadrukiem człowiek z Was miał już doświadczenia z bluzami od uModo? Trzymają wartość i tak zbierają się w chłodniejsze dni, czy raczej są specjalnie „na pokaz”? |