Konto na 888starz mam juz dobre pare tygodni i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Tak z reka na sercu — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu sprawdzam dokladnie.
Najbardziej siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad trzy tys. automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus i Book of Dead sa bez szukania, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch tytulow. Grafika jest ok nawet na slabszym telefonie.
Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, a jeszcze te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Wplaty i wyplaty — robilem Visa i Skrill, da sie tez Bitcoinem. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty zaraz na 888starz apk mod jak cos, bo sie zmieniaja.
Powitalny prezentuje sie przyzwoicie — jest do 1500 euro i do tego jakies 150 darmowych spinow. Wager to x40, i to szczerze jest standardem, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt to grosze, zalozenie konta trwala jakies pare minut. Apka mobilna dziala i chodzi ok, instalka poza sklepem z ich stronki.
Nie wszystko jest idealne — czat czasem kaze czekac, zwlaszcza pod obciazeniem. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, choc rozumiem, ze z powodu licencji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, na malych stawkach. |