Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to liczba gierek — jakies 5-6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Nic odkrywczego: Book of Dead plus Big Bass, standard — Pragmatic Play. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution — Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku niestety brak, i to troche boli.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Obrot jest x35, czyli nie ma cudow — radze doczytac, serio. Bywa tez cos bez depozytu za sama rejestracje, choc to akcje czasowe — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz kod na spiny jesli ci zalezy.
Wyplaty to dla mnie plus. Blikiem depozyt leci w sekunde, minimalny depozyt jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo jakies dwie godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja to jednak byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, support na czacie reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Apka jest i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Formalnie to Curacao, czyli 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow. |